В ГРАДА

Разбираме, че понякога няма възможност да отделите повече от ден или следобед, за да излезете от рутината и стреса на задачите в офиса. Затова сме помислили и за вас – вижте нашите предложения за тиймбилдинг в София – нестандартни, забавни и с каузи! 
Подкрепяме малки, семейни бизнеси в градове в слабо развити региони, вдъхновяващи предприемачи, които работят за истинска промяна в общността си. Нашите домакини от Пазарджик и Харманли правят разкошни крафт-бира и сакарско вино – те предлагат не просто тиймбилдинг, а запомнящо се и сплотяващо преживяване! 

ГОТВЕНЕ С КАУЗА ZEROWASTE  
Блажка Димитрова 
Ресторант ZeroWaste
гр. София

Имате само няколко часа, в които искате вашият екип да опита нещо ново и различно, което да ви обедини, като едновременно с това подкрепите социална и екологична кауза? Тогава това предложение е точно за вас! Каним ви на кулинарно приключение в ресторанта с кауза на Блажка Димитрова, която е и автор на книгата „Живот с нулев отпадък в България“.

ЕКИП КАТО ОРКЕСТЪР
Мюзик Арт Център
гр. София (или друга дестинация по избор)

Оркестърът е перфектната метафора за една компания.  Всеки инструмент има уникална роля и всеки е важен. Никой не може да спре да свири, без целият оркестър да го усети. За ефективният екип е също толкова важно слушането, синхрона, тактът и умението, а лидерът е диригентът съблюдаващ за хармонията. Изберете нашия супер забавен музикален тиймбилдинг и ще получите 3 в 1!

В СВЕТА НА КРАФТ-БИРАТА
Стойчо Пампов и Габриела Стайкова

гр. Пазарджик

Това е нашето специално предложение за почитателите на крафт бирата, които искат да доставят удоволствие на сетивата и душата! Забавно екипно преживяване подкрепящо млади и вдъхновяващи предприемачи – Габриела и Стойчо, собственици на крафт-пивоварна „Ромбус“! 
Може да добавим обучение подобряващо емоционалната интелигентност и комуникацията в екип ви, да се разходите в Родопите или да посетите минерален басейн!

ОТБОР СОМЕЛИЕРИ
Камен Коев, Тодор и  Румяна Братанови,
гр. Харманли

С нашият тиймбидинг, посвещаващ екипите в тайнството на виното, даваме уникална възможност за сливане на гастрономическо изживяване с уроци по сомелиерство и изграждането на екип по един непосредствен, приятен и запомнящ се начин, извън познатата офис среда. Предизвикателството Отбор Сомелиери насърчава креативността, експериментирането и екипното сътрудничество по изцяло нов, уникален начин.