В ГРАДА

Вижте нашите предложения за събития с кауза в София, Пазарджик и Харманли.

КОЛЕДНО АРТ АТЕЛИЕ С КАУЗА

Коледа вече е на път и ние подготвяме Коледни арт работилнички с благотворителна кауза!

Ще организираме работилничката на Дядо Коледа за сувенири и украшения заедно с фондация АТЕЛИЕ ДЕКОР, която чрез малко социално предприятие в Троян подпомага хора с увреждания.

Коледата е време за подаръци! Коледата е време за добрини!

ВИНЕНА ДЕГУСТАЦИЯ – В ОФИСА ИЛИ НА СЪБИТИЕ
гр. София и др.

Дегустацията е изкуство и преживяване! Подарете го на вашите колеги и гости. Два часа пътешествие в света на сомелиерството с практическа дегустация на 5 вина: 2 бели, 2 червени и 1 розе. Вината, включени в нашата дегустация са от различни региони на България.  Може да добавим и кетъринг с фермерски продукти! Опитайте, за да повторите!

В СВЕТА НА КРАФТ-БИРАТА
Стойчо Пампов и Габриела Стайкова

гр. Пазарджик

Това е нашето специално предложение за почитателите на крафт бирата, които искат да доставят удоволствие на сетивата и душата! Забавно екипно преживяване подкрепящо млади и вдъхновяващи предприемачи – Габриела и Стойчо, собственици на крафт-пивоварна „Ромбус“! 
Може да добавим обучение подобряващо емоционалната интелигентност и комуникацията в екип ви, да се разходите в Родопите или да посетите минерален басейн!

ГОТВЕНЕ С КАУЗА ZEROWASTE  
Блажка Димитрова 
Ресторант ZeroWaste
гр. София

Имате само няколко часа, в които искате вашият екип да опита нещо ново и различно, което да ви обедини, като едновременно с това подкрепите социална и екологична кауза? Тогава това предложение е точно за вас! Каним ви на кулинарно приключение в ресторанта с кауза на Блажка Димитрова, която е и автор на книгата „Живот с нулев отпадък в България“.

Майстори на купажа
гр. Харманли

С нашият тиймбидинг, посвещаващ екипите в тайнството на виното, даваме уникална възможност за сливане на гастрономическо изживяване с уроци по сомелиерство и изграждането на екип по един непосредствен, приятен и запомнящ се начин, извън познатата офис среда. Предизвикателството Отбор Сомелиери насърчава креативността, експериментирането и екипното сътрудничество по изцяло нов, уникален начин.

ЕКИП КАТО ОРКЕСТЪР
Мюзик Арт Център
гр. София (или друга дестинация по избор)

Оркестърът е перфектната метафора за една компания.  Всеки инструмент има уникална роля и всеки е важен. Никой не може да спре да свири, без целият оркестър да го усети. За ефективният екип е също толкова важно слушането, синхрона, тактът и умението, а лидерът е диригентът съблюдаващ за хармонията. Изберете нашия супер забавен музикален тиймбилдинг и ще получите 3 в 1!

ЗАЕДНО ДА ЗАСАДИМ ЦВЕТЯ!
Южен парк, гр. София

Едно колкото полезно, толкова и приятно занимание – няколко часа навън сред зеленината на Южния парк!  Цветята са дом и храна за много пчели, пеперуди и други насекоми – нека заедно направим по-шарен и богат на биоразнообразие светът около нас! Много смях и забавни игри с колегите!  

КЪЩИЧКИ ЗА ПТИЦИ – ДА ВЪРНЕМ ПТИЦИТЕ В ГРАДА
София

Птиците в градовете все повече намаляват – много са факторите: шум, замърсяване, все по-малко храна и убежища. 
Но има начин да ги поканим отново да се завърнат в нашите паркове – като им помогнем с уютни къщички, в които да отгледат малките си!
Нека го направим заедно! 

ДОБРОВОЛЦИ В БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА
Ботаническа градина на БАН, гр. София

И едно предложение на което трудно ще устоите – потопете се в джунглата на Ботаническата градина край София и научете повече за тайния живот на цветята!
Имаме нужда от вашата помощ – градината трудно може да си позволи работници, които да помогнат с окопаване на розариума или оплевяне на лехите с екзотични растения в оражериите. А какво ще кажете за малко „фитнес“ със саксии? 😉
Имаме нужда от вашите ръце и сърце! А финансовата подкрепа за градината, ще ѝ помогне да оцелее в този така труден период с ограничени финансови средства! Бъдете благодетели!