АРТ КАУЗИ

Опазването на културата и традициите на българското село е сред основните на мисии! Съдействаме на местните читалища за фолклорни празници и кулинарни фестивали,  подкрепяме талантливи младежи и деца от селата. Можете да го направите и вие – изберете нашите арт-тиймбилдинги!
Децата от града също имат нужда от подкрепа, за да развиват таланта си – организирането на културни събития ни срещна с ентусиастите от Младежки китарен оркестър „София“ с ръководител Валентин Бузов. Младите музиканти търсят подкрепа за своите артистични изяви. Изберете нашия „разбиващ“ музикален тиймбилдинг и „дайте рамо“ на оркестъра!

СЪЗДАЙТЕ СОБСТВЕН ФИЛМ!

Потопете се в двудневното ни приключение и създайте собствен късометражен филм!  Вие сте сценаристите и актьорите. Ще си разделите и ролите на  режисьора, оператора, монтажиста, отговорника за музиката и костюмите. Като тим създавате, играете и се забавлявате! Ваш ментор е  Димитър Узунов  –  учил театър и кино в Париж и Ню Йорк, артистичен директор на театралната компания Famille Mundi в Париж.

ЕКИП КАТО ОРКЕСТЪР – LET’S ROCK

Оркестърът е перфектната метафора за една компания.  Всеки инструмент има уникална роля и всеки е важен. Никой не може да спре да свири, без целият оркестър да го усети. За ефективният екип е също толкова важно слушането, синхрона, тактът и умението, а лидерът е диригентът съблюдаващ за хармонията. Изберете нашия супер забавен тиймбилдинг и ще получите 3 в 1!