Bar in a Jar – забава с коктейли за ценители

Марта и Грети

Когато не можете да отидете в бара, защо Барът да не дойде при вас! Изберете нашето вируално коктейлно парти и се забавлявайте с приятели и колеги! Let’s have fun!

Bar in a Jar учи и мотивира сами да си направите коктейли. Да консумирате вкусно и оригинално навсякъде, и когато ви се прииска, при това без компромис с вкуса! Преживяване с любими напитки, коктейли и алкохоли. Наши домакини са Марта и Грети от култовия Бар Безкрай на Попа.  Заедно с тях ще приготвите 1 или 2 коктейла по избор, като това приятно занимание ще е ангажирано с много хумор и наистина полезна информация за вселената на коктейлите. Ако искате – може дори да си поръчате и live music!

Два часа, в който ще ви пренесем с много настроение в нашият виртуален бар.

Ще можете да избирате – безалкохолен или с алкохол, от класически коктейли като маргарита, bloody mary, daiquiri, до сезонни авторски рецепти, например:  

🍹Whiskey Sour – със сироп от дюли, подправки, битери и бърбън + декорация от дехидратирани плодове. 

🍹 Rum Sour – зимен сироп от ошав, подправки, битери и тъмен ром + декорация от дехидратирани плодове.

Барът ще отвори в Zoom, а всички съставки за коктейла ще получите на адрес с нашата специална кутия:
★ Бурканче със сироп от 40 мл. /Достатъчно за един коктейл/. Специални авторски сиропи с билки.
★ Бутилче с алкохол от 50 мл.
★ Декорация за всеки коктейл.
★ Лимон и лайм за всеки пакет.
★ Рецепта на коктейла, който сте избрали + интересни факти за алкохолите и информация за полезните свойства на билките и плодовете, които има в тях.
★ Подарък Стикери.
★ Подарък отварачка.

Наздраве!  

Включете се с дарение към каузата на фандация „Предай нататък„, която подпомага домове за възрастни хора в цялата страна! Нека подарим и на тях топлина, надежда и усмивки!

Брой участници: 15-100