Кутия с фермерски продукти и кауза

Да подариш с любов и грижа!

Искате да зарадвате Вашите служители по специален повод  – постъпване на работа, Коледа, рожден ден?
Предлагаме Ви нашите подаръчни кутии с подбрани, качествени фермерски продукти и сувенир изработен от хора с увреждания! Кутия, с която ще донесете радост и направите добрина! Кутията съдържа:

Бутилка червено вино MEZEK (750 ml)
Семейната винарна се намира в Източни Родопи, село Мезек и произвежда вина, направени по технология максимално близка до „домашната“, а във виното не се добавят никакви изкуствени подобрители. Всички производствени процеси в избата се извършват ръчно.  Може да избирате между мерло, каберне совиньон,  мавруд, сира и пети вердо. Вместо червено, можем да предложим розе или бели вина. 
По желание и поръчки над 10 бр. можем да направим и специално брандиране на бутилките вино!

Зрели сирена от мандра Родопа Милк (2 х 200 гр.)
Сирената (гайда/гауда и тилзе/тилзит) идват от мандра в родопското село Смилян,  която прилага швейцарски технологии и възражда стари български продукти – работи изцяло с мляко от малки ферми от горното поречие на р. Арда. Сирената са отличен избор за гурме преживяване с червено вино. 

Сладко от боровинки (240 гр.)
Произведено от малка семейна фирма (Том Консерв ООД) в пловдивското село Калояново. „Различаваме се от индустриалното производство по това, че съдовете и начинът на приготвяне на продуктите, максимално се приближава до домашното с цел да запазим семейните си рецепти, предавани през поколенията и да им вдъхнем нов живот“. Боровинките са изпитано средство за повишаване на имунитета и подобряване на зрението, особено при продължителна работа с компютър. 

Трите продукта се съчетават отлично! А в допълнение ще получите и три интересни рецепти, с които да изненадате приятно приятели и семейство: канелени рулца с боровинково сладко, боровинков сос за печени меса и сирене с хрускава коричка и глазура. Чудесни за празнична трапеза или романтична вечеря!

Закупувайки всеки един от тези продукти, Вие подпомагате малък производител на качествена, чиста храна! За да е истинска кутия с кауза сме добавили  и сувенир от малко социално предприятие от Троян, в което работят хора с увреждания. 

Вижте и нашето предложение за 👉🏻 Корпоративни подаръци с BG кауза

ЦЕНА НА КУТИЯТА*:  42 лв. без ДДС
*В цената не влиза доставка, но при Ваше желание може да бъде изпратена до адрес на получател.
** При поръчки над 10 броя, се правят и отстъпки от цената