A cuppa and catch up – на чаша чай с колегите

 „Чаят е религия на изкуството за живот.“ 

Какузо Окакура

Знаем колко предизвикателства поставя пред вашите екипи home office! Затова ви каним в нашата виртуална чайна в ZOOM – два часа релаксация и чаша чай с колегите! 

Чаят е онази специална напитка, която още с първата си глътка може да те отведе на пътешествие в чудни светове от аромат и вкус, да те пренесе от континент на континент и от епоха в епоха, дори днес, когато не можеш да пътуваш свободно. Чаят има силата да излекува тялото ти, да успокои или събуди ума ти.  

Пътешествайте с нас водени от Деница Райкова – майстора на магичните чаени комбинации от Veda Hause. Ще ви разкажем за тънкостите при приготвяне на различните видове чай, ще ви помогнем да си създадете ритуал, който  сближава и помага отново да се почувствате заедно. Много компании и екипи, работещи от вкъщи, вече имат регулярни седмични срещи “a cuppa and catch up”, които помагат на хората да поддържат връзка и да споделят с мениджърите  си всичко, което ги вълнува. В продължение на векове е символ на приятелство, обединяващ хората от най-различни култури и общества.  

Нека добавим и уебинар с нашите партньори от международната организация „Art of Living“ по време на който да споделим с вас практики от аюрведа, йога и дишане водени от Константин Драгов, национален координатор  на Art of Living в България. Тези практики намаляват стреса,  увеличават енергията, връщайки обратно ясното и позитивно състояние на ума. Дишането, различните дихателни практики, играят съществена роля в това как се чувстваме физически и емоционално, помагат ни да владеем емоциите си и тялото.

Всеки участник ще получи кутия, в която ще открие специално подбрани от вас чайове, събрали силата както на растения от цял свят, така и с български билки. Може да изберете чайове за релакс (жасминов бриз, ген майса, ангелска целувка) или енергия (ирландска утрин, бенгалски тигър, мате мексикано и др.). Ако желаете ще добавим и аксесоари необходими за приготвянето на отличната чаша чай. Всеки участник ще получи и наръчник с аюрведически съвети и рецепти за по-добър имунитет и здраве, подготвени от експертите на център „Art of Living”.

Потърсете ни и заедно ще създадем за вашия екип онази компилация от практики, която да ви помогне за доброто настроение на екипа ви!


Период:  целогодишно
Брой участници: 10-100