Крафт бира и шоколадови бонбони

Бира и шоколад – A Match Made in Heaven!

С нашата кутия ви каним на пътешествие в света на сетивата, в което бирата се среща с шоколада, създайки хармония от вкусове! Чудесен и универсален подарък, за дами и господа, за любим човек и за колеги! Точният избор за специални празници като Свети Валентин или 8-март!

Подбрали сме 3 вида бири, които по интензивност и вкус се съчетават отлично с 3 вида ръчно изработени шоколадови бонбони.  Бирите са на известната крафт пивоварна с бранд „Диво пиво“, а бонбоните са приготвени от бутикова шоколатерия „Модика“, която използва само висококачествени суровини и прилага авторски рецепти –  изтънчено преживавяне за ценители! 

Тъмният портър, с наситен аромат на шоколад и кафе, е в перфектна комбинация с трюфели от черен шоколад с топяща се сърцевина, карамелените нотки на ирландския червен ейл  се обогатяват от вкуса на шоколадово-карамелените пралини, а свежия цитросов вкус на американския HD е перфектен с бонбони от бял шоколад с аромат на портокал и лимон.  В кутията ще откриете и специална чаша за бира. Може да добавим и ръчно нарисувана свещ, за повече романтика. А какво ще кажете за пакет за двама – за да споделите удоволствието! 

Заедно с подаръчните кутии, можете да поръчате и онлайн преживяване, в което не просто ще дегустираме бира с шоколад, а и ще се забавлявате с колегите си!

ЦЕНА НА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ: 44 лв. без ДДС
Съдържа: 3 бири (портър, ейл, HD),  кутия с 6 бр. шоколадови бонбони; 1 чаша, луксозна опаковка. 
Може да добавим и тематичен сувенир изработен от майка на дете с увреждане – цена 6 лв.

Цената е без куриерски услуги!

GSM: 0885 702 497 
office@ecotourconsulting.eu