Крафт-бира и сирена – преживяване за екипи

Божидар и Димитър
Горна Баня

За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция, ви предлагаме нашия дигитален тиймбилдинг с дегустация на крафт-бира и специално подбрани фермерски сирена от Родопите! 

Това не е просто дегустация, а приятно и сплотяващо преживяване, с което да възвърнете екипния дух на колектива ви, доброто настроение и мотивация за работа! И ако уроците са виртуални, то дегустацията е не просто реална, но и събуждаща всичките ви сетива! Ще изпратим на всеки член на екипа ви кутия с 4 крафт бири и селекция от 4 изключителни зрели сирена – парнар, каба гайда, геран и родопи.

Крафт-бирата е от малката, но изключително добра пивоварна от Горна Баня – Gb Craft Brewery Blek Pine. За Божидар и Димитър пивоварната е сбъдната мечта, а правенето на бира – страст и посвещение! Любимата им бира е емблематична IPA. Тя е първата произведена в България IPA, с което се гордеят. Силно охмелена, направо пикантна – ще я получите заедно с още 3 избрани за вашия екип бири. Повече за нашите домакини от пивоварната в горна Баня може да научите тук.
Сирената, които ще добавим към пакета  са от мандра Млечен дом, село Смилян, произвеждаща зрели сирена по европейски и традиционни български рецепти.  

 Ще ви предложим забавни екипни виртуални игри и викторини! Може да добавим и кулинарни уроци – нека заедно приготвим най-подходящото мезе за бирената ни сиеста! Ще включим всички от екипа ви във видеоконферентна връзка и ще направим виртуално включване от пивоварна  Gb Craft Brewery Blek Pine и мандрата в село Смилян.

И за да е наистина екипен духът на преживяването, за всеки може да има брандирана тениска! Събитието е с продължителност 1-2 часа, в зависимост от вашите предпочитания и е особено подходящо за края на работната седмица или за да отпразнувате ваш успех. 

Обадете ни се и ще подготвим точната оферта за вашия екип – нашето мото е КРЕАТИВНОСТ И СЪПРИЧАСТНОСТ!

Брой участници: 10 – 100