Крафт-бира и сирена – преживяване за екипи

За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция, ви предлагаме нашия дигитален тиймбилдинг – с дегустация на крафт-бира и специално подбрани фермерски сирена от Родопите! 

Това не е просто дегустация, а приятно и сплотяващо преживяване, с което да възвърнете екипния дух на колектива ви, доброто настроение и мотивация за работа!

И ако уроците ни са виртуални, то дегустацията е не просто реална, но и събуждаща всичките ви сетива! Крафт-бирата е от малката, но изключително добра пивоварна в Пазарджик – Ромбус, а сирената саот мандра Млечен дом, село Смилян, произвеждаща зрели сирена по европейски и традиционни български рецепти.  

Ще изпратим на всеки член на екипа ви кутия с 4 крафт бири и селекция от 4 изключителни зрели сирена – парнар, каба гайда, геран и родопи. Ще ви предложим забавни екипни виртуални игри и викторини! Може да добавим и кулинарни уроци – нека заедно приготвим най-подходящото мезе за бирената ни сиеста! Ще включим всички от екипа ви във видеоконферентна връзка и ще направим виртуално включване от пивоварна Ромбус и мандрата в село Смилян.

И за да е наистина екипен духът на преживяването, за всеки ще има брандирана тениска! Събитието е с продължителност 1-2 часа, в зависимост от вашите предпочитания и е особено подходящо за края на работната седмица или за да отпразнувате ваш успех. 

А ето и нашите бирени изкушения:

  • Бира Aloha IPA 6 %

Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.

  • Christmas Fever Stout 5 %

Коледен стаут с вкус на шоколад, кафе, сушени сливи и смокини и ядки. Подпалихме го с кайен пипер, birdseye pepper, piper longum, черен пипер, розов пипер и бял пипер. Към това добавихме джинджифил, индийско орехче и канела. Уханието е съвкупност от джинджифил, мускус, черен пипер, индийско орехче, кардамон, канела

  • Apfel Strudel Brown ale 6%

Уют в чаша или кафяв ейл с добавени ябълки и канела. Пиво с медено кафяв цвят и малцова сладост.  В аромата се усещат сушени плодове, смокини, карамел и меласа. Добавените ябълки и канела допринасят не само за допълнително усещане за плътност, но обогатяват аромата и вкуса и силно напомнят за домашен щрудел. Финалът е дълъг, плътен и сладък.

  •  Chestnut Tiramisu Stout/Дами канят alc.:7,4%

Тирамису стаут с кестени, кафе и бурбонска ванилия. Резултатът е плътна бира, с фини препечени нотки и деликатен вкус и аромат, които галят небцето като кадифе.

Обадете ни се и ще подготвим точната оферта за вашия екип – нашето мото е КРЕАТИВНОСТ И СЪПРИЧАСТНОСТ!

Период:  целогодишно, само през уикендите 
Брой участници: 5 – 25