Дегустация на крафт бира и сирена – преживяване за екипи

 Сашо от ДИВО ПИВО

За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция, ви предлагаме нашия дигитален тиймбилдинг с дегустация на крафт-бира и специално подбрани фермерски сирена от Родопите! 

Това не е просто дегустация, а приятно и сплотяващо преживяване, с което да възвърнете екипния дух на колектива ви, доброто настроение и мотивация за работа! И ако уроците са виртуални, то дегустацията е не просто реална, но и събуждаща всичките ви сетива! Крафт-бирата е ДИВО ПИВО от  „Пивоварна 359“ – първата официална крафт пивоварна в България. По време на онлайн дегустацията, Алекс ще ни разкрие много тайни от света на крафт бирата.

От 2011 г. малката пивоварна произвежда българска занаятчийска бира със суровини от цял свят, без компромис с качеството. През януари 2018 г. при инцидент изгаря първата сграда на пивоварната, със съвсем ново оборудване. Но Александър и Николай, двамата приятели и съсобственици на „Диво пиво“, не се предават и като феникс отново възраждат мечтата си – да правят крафт бира

Ще изпратим на всеки член на екипа ви кутия с 3 крафт бири и селекция от 3 изключителни зрели сирена. Сирената, които ще добавим към пакета  са от мандра Млечен дом, село Смилян, произвеждаща зрели сирена по европейски и традиционни български рецепти.  

Нека ви предложим забавни екипни виртуални игри и викторини!
И за да е наистина екипен духът на преживяването, за всеки може да има брандирана тениска! Събитието е с продължителност 1-2 часа, в зависимост от вашите предпочитания и е особено подходящо за края на работната седмица или за да отпразнувате ваш успех. 

Обадете ни се и ще подготвим точната оферта за вашия екип – нашето мото е КРЕАТИВНОСТ И СЪПРИЧАСТНОСТ. 

Вижте и другите ни онлайн предложения за тиймилдинги и събития!

Брой участници: 10 – 100