ПРИРОДА

Последната ужасяваща вирусна пандемия, климатичните промени са зовът на планетата ни за промяна – на навиците ни, на ценностите ни като общество! Всеки може да даде своя принос за опазване на природата – рециклирайки, избирайки по-екологичен транспорт или пазарувайки разумно. Ние ви предизвикваме да направите и повече – да станете доброволци в помощ на природните паркове в България! Стартираме с прекрасната планина Беласица! 
А защо не и за ден доброволци в Ботаническата градина на БАН край София – скрито от погледите това райско кътче очаква нашата помощ! 

Ние ще се погрижим опитът ви като доброволци да е забавен и наситен с незабравими емоции и дейности, които да ви сплотят като екип! 

ПРИЯТЕЛИ НА БЕЛАСИЦА
Природен парк „Беласица“, общ. Петрич

Закопнели сте за чудото на природата, мечтаете да усетите свежият въздух на планината, радостта от сплотяващата сила на екипната работа, далеч от стерилността на офиса – изберете това наше предложение за тиймбилдинг! 
Администрацията на парка е само 4 човека и разчита основно на доброволци за поддържане на туристическата инфраструктура. Затова тя отправя покана към вас – милеещи за природата и искащи да сплотят екипа си в името на благородна кауза. 

Заедно с Дирекцията на природния парк ви каним на това незабравимо преживяване – станате приятели на Беласица!

ДОБРОВОЛЦИ НА БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА
Ботаническа градина на БАН, гр. София

И едно предложение на което трудно ще устоите – потопете се в джунглата на Ботаническата градина край София и научете повече за тайния живот на цветята!
Имаме нужда от вашата помощ – градината трудно може да си позволи работници, които да помогнат с окопаване на розариума или оплевяне на лехите с екзотични растения в оражериите. А какво ще кажете за малко „фитнес“ със саксии? 😉
Имаме нужда от вашите ръце и сърце! А финансовата подкрепа за градината, ще ѝ помогне да оцелее в този така труден период с ограничени финансови средства! Бъдете благодетели!