ПРИРОДА

Всеки може да даде своя принос за опазване на природата – рециклирайки, избирайки по-екологичен транспорт или пазарувайки разумно. Предизвикваме ви да направите и повече – да подкрепите с избора си на фирмено събитие съхранени кътчета природа! Тиймбидинг на открито, спазващ всички мерки за безопасност е и това, от което имат нужда сега вашите служители! 

Ние ще се погрижим вашето преживяване да е забавно и наситено с незабравими емоции и дейности, които да ви сплотят като екип!

С грижа за Витоша
Природен парк „Витоша“

Витоша има нужда от нас – всяка година  туристопотока и природните стихии оставят своя отпечатък върху туристическата инфраструктура: маркировка, мостчета, заслони…
„Осиновете“ пътека или дайте своя принос, макар и за ден, за по-красива и съхранена Витоша!

ЕКО-ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ШАВАРИТЕ
Природен разерват „Шаварите“, яз. Искър, София

Ако искате вие и вашият екип да станете част от тази модерна приказка, в която доброто побеждава и превръща едно изоставено блато в природен оазис  – изберете тиймбилдинг в „Шаварите“! 

ПРИЯТЕЛИ НА БЕЛАСИЦА
Природен парк „Беласица“, общ. Петрич

Закопнели сте за чудото на природата, мечтаете да усетите свежия въздух на планината, радостта от сплотяващата сила на екипната работа, далеч от стерилността на офиса – изберете това наше предложение за тиймбилдинг! 
Администрацията на парка е само 4 човека и разчита основно на доброволци за поддържане на туристическата инфраструктура. Затова те отправят покана към вас – милеещи за природата и искащи да сплотят екипа си в името на благородна кауза. 

Заедно с Дирекцията на природния парк ви каним на това незабравимо преживяване – станате приятели на Беласица!

ДОБРОВОЛЦИ НА БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА
Ботаническа градина на БАН, гр. София

И едно предложение на което трудно ще устоите – потопете се в джунглата на Ботаническата градина край София и научете повече за тайния живот на цветята!
Имаме нужда от вашата помощ – градината трудно може да си позволи работници, които да помогнат с окопаване на розариума или оплевяне на лехите с екзотични растения в оражериите. А какво ще кажете за малко „фитнес“ със саксии? 😉
Имаме нужда от вашите ръце и сърце! А финансовата подкрепа за градината, ще ѝ помогне да оцелее в този така труден период с ограничени финансови средства! Бъдете благодетели! 

ЗАЕДНО ДА ЗАСАДИМ ЦВЕТЯ!
Южен парк, гр. София

Едно колкото полезно, толкова и приятно занимание – няколко часа навън сред зеленината на Южния парк!  Цветята са дом и храна за много пчели, пеперуди и други насекоми – нека заедно направим по-шарен и богат на биоразнообразие светът около нас! Много смях и забавни игри с колегите!