Празнична кутия за 8 март

Отличен подарък за деня на жената – за дамите във вашата фирма или организация!

Не е лесно в наши дни да си жена – да носиш под мишница толкова много отговорности,  докато елегантно крачиш на висок ток по стълбицата на кариерата и тичаш с маратонки след деца и задачи! 

Много от нас не признават 8 март за празник и ние знаем защо, но… всяка жена се радва на подаръци! И макар да ги заслужваме всеки ден, понякога е нужен повод да се наградим или да кажем „Благодаря!“ и „Нека празнуваме заедно!“ 8 март е най-удачният ден да покажеш на дамите от своя екип колко ги цениш и да ги зарадваш с нещо от сърце! 

Когато решавахме какво да сложим в тази толкова специална кутия си зададохме въпроса „Какво обичат жените?“ Какво би зарадвало мен? И първият отговор беше: шоколад! После се сетихме за … шампанско и рози! И колко бихме искали да намерим нещо универсално за всяка жена, което да помага всеки ден да е по-красива. И тогава се сетих за любимата си вода от рози, която ми помага да изглеждам свежа дори в натоварен със задачи ден. И готово – нашата кутия за празнично настроение и красота беше създадена! Ето какво избрахме: 

  • Шампанско – розе „Вила Юстина“(350 мл/750 мл): какво е празник без шампанско;
  • Шоколад с рози: за хормона на щастието и като афродизиак; 
  • Розова био вода: за ежедневна хидратация на кожата и против стареене на клетките; 
  • Свещ с аромат на рози: за релакс;
  • Луксозна опаковка

Към кутията може да добавим и онлайн преживяване, което всяка жена би си подарила – изберете удобно за екипа време (45 мин):

  • Дихателна практика за отпускане на сетивата;  
  • Освобождаване на емоциите, които задържаш в себе си – чрез движения и танц, които да задвижат женската ти енергия; 
  • Релакс за тялото и ума – през визуализация с аромат на роза. Разказ за ароматите и етеричните масла – защо влияят толкова бързо и как да ги използваме наработа и в ежедневието си;

Водещ на нашата женска практика е Силвия Димитрова, сертифицирана от Международната школа по йога на смеха, сертифициран ароматерапевт и водещ на танцова медитативна практика „Отвъд ограничения“.

С избора на тази кутия подкрепяте малки български производители, както и социално предприятие  „Работилница на Каритас“ в помощ на хора с увреждания, които изработват бутикови свещи и сапуни.

Кутия и преживяване, създадени от жени и за жени, с любов и емпатия! 
Отворени сме и за Ваши идеи – нека бъдем феите, които ще ги сбъднат! Защото го заслужавате!
За връзка: 0885 702 497