Антистрес практики за екипи

В бизнеса и в личен план стресът намалява в пъти производителността на един екип и отнема мотивацията.
Паоло Руджери  („Ръководство за просперитет“ )

Причините и факторите за стрес в екипите са много. Ежедневната работа често води до конфликтни ситуации, опънати нерви и напрeжение, което не само намалява ефективността на служителите, но и често води до бърнаут.  Има много начини да намалите натрупания стрес – като подобрите комуникацията, внесете повече яснота и правила за ролите в екипа, намалите натовареността, с подкрепа и емпатия към служителите. А защо не и да им подарите релаксираща практика с малки хакове, които да им помогнат да се справят със стреса на работното място и станат по-задружни!

Ето и нашето предложение за антистрес практики за екипи: програма от малки стъпки и ритуали в грижа за тялото и емоциите. В рамките на един час от събитието (онлайн или на живо): 

  • Ще преживеете лесни практики за всеки ден, както за профилактика, така и за подкрепа в ситуации на напрежение или стрес; 
  • Може да ги правите в домашни условия и в офиса; 
  • Ще разберете как чрез сухо четкане (dry brushing) на тялото може да подобрите цялостно си състояние –  енергия, детокс на  лимфна и кръвоносна система, по-свежа и млада кожа;
  • Ще е забавно и ще научите как с практикуване на смях (йога на смеха) може да преминавате през трудни моменти;

Един час в който ще свалите напражението и ще се заредите с енергия! Списание FORBES подчертава все по-популярната сред HR-ите практика на смеха за повишаване на ефективността и намаляване на стреса у служителите. 
Водещ на антистрес практиката ни е Силвия Димитрова, сертифицирана от Международната школа по Йога на смеха, сертифициран ароматерапевт и водещ на танцова медитативна практика „Отвъд ограничения“. 🧘🏻‍♀️ 💃🏻 

🎁 Като подарък участниците ще получат и специална кутия за релакс с: четка за сух масаж, арома свещ и авторски бленд JoYStick  с етерични масла от doТERRA. 
🎯 Събитие подходящо най-вече за дамски екипи, но и за смесени – чудесен завършек на натоварена работната седмица или при повод! Предложението ни е за онлайн практика, в удобно за екипа време, но с повече време за подготовка може да го направим и „на живо“ – във вашия офис или по време на екипно обучение.

Вижте и другото ни предложение за антистрес практики за екипи:
На чаша чай с колегите – със специална авторска селекция чай и майдфулнес практики!