За нас

Ние сме екип от професионалисти в сферата на алтернативния туризъм, корпоративните обучения и организиране на събития. Обединени сме от мотивацията да предложим преживяване, което дава стойност на клиентите ни, но и подкрепя обществено значими каузи. Организираме различни корпоративни събития – тиймбилдинги, фирмени партита, семейни празници и обучения насочени към подобряване на екипната ефективност. 

Последните две години се специализирахме и в онлайн преживяванията за екипи
Предлагаме и подаръчни кутии с кауза – за всеки повод и празник! 
Работим и с много местни партньори – малки бизнеси, които предлагат чисти храни и напитки, съхраняват традиции и имат социални мисии.

Нашите тиймбилдинги съчетават  в себе си автентично преживяване с възможността да подобрите комуникацията, лидерството, решаването на конфликти и емоционалната интелигентност на вашите екипи.

Тиймбилдингите ни освен виртуални са и „на живо“ – еднодневни или двудневни, в зависимост от предпочитанията ви. Към основната програма можете да добавите: 1.) Анализ на конкретните потребности на екипа и изготвяне на предложение за обучение, водено от нашите експерти; 2.) Други желани от вас дейности, свързани със забележителностите на дестинацията. 

При организацията им се спазват всички изисквания за безопасност и опазване на здравето на участиците.

Нашето мото е СЪПРИЧАСТНОСТ, КРЕАТИВНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Свържете се с нас и заедно ще изготвим програма, отговаряща на потребностите на вашия екип и компания!

екип

Антония Чиликова

От 2000 до 2015 г. разработва проекти и инициативи свързани с устойчив туризъм и развитие на селските райони в Средни Родопи. Консултант и преподавател по алтернативен туризъм. През 2018 г. работи по създаване и организиране на тиймбилдинги „С грижа за природата“ към фирма Травентурия. Завършва биология в СУ “К. Охридски“, „Алтернативен туризъм“ в НБУ и университета Оксфорд, Англия, специалност „Биоразнообразие, опазване и управление“

Илия Годев

От 2003 до 2012 г. работи за Община Смолян, оглавявайки Дирекция „Програми, проекти и международно сътрудничество“. От 2012 – е консултант в областта на развитие на местните общности, като сред клиентите му са МРРБ, Министерство на туризма, Местни инициативни групи от страна. Сертифициран обучител от USAID „Изграждане на екипи, работа в екип и управление на екипи“. Специализации: „Бизнес администрация“ в СУ и „Управление на културни туристически ресурси“ в Университет Болоня, Италия.

Иван Здравков

Тренинг мениджър, лектор, консултант и ръководител на проекти към международни и правителствени програми и организации, бизнес организации, НПО. Води нашите обучения по организационно развитие, развитие и управление на екипи, развитие на професионални и социални умения. Сред неговите клиенти са Кока Кола България, Била България, Орифлейм, Овергаз, Оргахим АД и много други бизнес организации. Проведени обучения с нашите тиймбилдинги са ДАНОН СЕРДИКА АД, ДОКА България и  Chaos Group. Преподавал в СУ „Св. Климент Охридски”, УНСС и Югозападен университет „Св. Неофит Рилски”

дестинации ЗА ТИЙМБИЛДИНГИ