Кутия с бира и кауза

С грижа към природата!
Помощ за хора с увреждания!

Предлагаме Ви подаръчна кутия, която ще зарадва почитателите на крафт бирата, които искат да се насладят и на новия вкус на малц-крекери, произведени с грижа към природата.  Ще добавим и сувенир изработен от хора с увреждания или майка на дете с увреждане! Кутията съдържа:

3 Бири „Диво пиво“

Крафт бира „Диво пиво“, произведена от една от първите малки независими пивоварни в България. От 2011 г.  пивоварната произвежда българска занаятчийска бира със суровини от цял свят, без компромис с качеството. Изберете вашите три бири: Session IPA, Weiss, Red Ale, HD или Porter.

1 Пакет малцови-крекери Brewer’s Spent Grain (веган)
Ще се изненадате от чудесния вкус на тези хрупкави, пристрастяващи крекери, направени от пълнозърнесто пшенично брашно, малц, зехтин, хималайска сол и три различи вида обогатяващи вкуса подправки и ядки – може ди изберете: с тиквени семки, черен и бял сусам или домати и слънчоглед. 

Малцовото брашно, използвано за направата им има ниско съдържание на мазнини за сметка на повече протеини и фибри и е страничен продукт от производството на бира (при изхвърлянето на използвания малц се отделя огромно количество метан, отговорен за климатичните промени).

Крекерите са произведени от българска стартираща компания Zero Wave, чиято мисия е да се бори с климатични промени и да сведе изхвърлянето на отпадъци до нула.

За коледните кутии добавяме и сувенир за елха изработен от майка на дете с увреждане!

ЦЕНА НА КУТИЯТА*: 36 лв. с ДДС 
*В цената не влиза доставка, но при Ваше желание може да бъде изпратена до адрес на получател.
** При поръчки над 10 броя, се правят и отстъпки от цената