Тиймбилдинги с кауза

Разгледайте нашите предложения за тиймбилиднги  – всички те подкрепят различни каузи и дават реална възможност екипите да подобрят връзките помежду си, да работят по мотивацията на служителите и съдействат за реализиране на корпоративната социална отговорност на брандовете
Имаме предложения за големи (над 100) и малки (5-10) екипи! В села и природни паркове, или в близост до София. 
Креативност, професионализъм и емпатия са нашето мото! Имате идея – ние ще я реализираме, с помощта на нашите партньори от цялата страна!

За връзка: 0885 702 497
Антония Чиликова
 

НА СЕЛО
Един ден във фермата, кулинарни уроци, приключения и много забавления – изберете вие! Подкрепете инициативни малки предприемачи, радетели за опазване на българските традиции, храни и природа! 

В ГРАДА
Ето и нашите предложения за тиймбилдинг в София, Пазарджик и Харманли – нестандартни, забавни и с каузи! Нека заедно да подкрепим малки, семейни бизнеси в градове в неособено развити региони, вдъхновяващи предприемачи, които работят за истинска промяна в общността си. Натиснете линка и ще научите повече!

АРТ КАУЗИ
Какво ще кажете да засвирите на китара или да заснемете филм, при  това с колегите? Изберете нашите артистични тиймбилдинги, ако искате да съдействате за опазването на българските традиции и читалища! А може да подкрепите и децата от Софийския китарен оркестър – разгледайте предложенията ни!

ПРИРОДА
Закопнели сте за планина, за чист въздух, искате да помогнете за опазване на българската природа – тогава приемете нашето предизвикателство – тиймбилдинг в помощ на природните паркове! Започваме с Беласица – планината на кестена и водопадите! Ако не можете да пътувате, а искате да помогнете на нашата еко-кауза, изберете тиймбилдинг в Ботаническата градина на София! 

Добавете тук текста на заглавието

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.