НА СЕЛО

Изберете от нашите предложения за тиймбилдинг на село! Нека подкрепим малките производители на чисти храни, фермери и къщи за гости – пазители на местните традиции!
Ще усетите гостоприемството на селото, свободата да сте отново сред природата и радостта от контакта с истинските хора. Ще се забавлявате и получите много нови знания и умения. И най-вече ще откриете пътя към екипността, основана на емпатия и доверие. Свържете се с нас, за да уточним детайлите на вашето събитие! 

ВКУСОВЕТЕ НА БЕЛАСИЦА
Рукие Изирова

с. Яворница, общ. Петрич

Леля Рукие ще приготви за вас истинско пиршество от гозби, които може да опитате само тук: пляска с праз или диворастящи билки, мешник и сърмички от бутима, салата с тученица, кюфтенца, чудни баклавички…! Ще ви научи как да приготвите вкусните традиционни ястия от Подгорието! А Беласица очарова с кестеновите гори и водопадите!

ФИТНЕС НА СЕЛО
Валентина Димитрова и Кристиан Василев
с. Аканджиево, общ. Пазарджик

Хайде на фитнес в семейната биоферма за зеленчуци на
Валентина и Кристиян! Двамата са успешни модели от
световния моден подиум, но откриват щастие в живота на село. Елате във ферма Pure Vida, за да  да помогнете на Крис и Валя, да тренирате и да научите тайните на чистата храна.  

ПО ПЪТЯ НА СИРЕНЕТО 
Милкана Йорданова

село Смилян, общ. Смолян

В сърцето на Родопите ви очаква едно незабравимо преживяване – заедно ще може да приготвите домашно сирене и извара, да избиете масло, както и да научите повече за традициите в производството на мляко и смилянски фасул. Милкана е радетел за опазване на традициите и е начело на Национално сдружение „Планинско мляко“.

ЕДИН ДЕН ВЪВ ФЕРМАТА
Теодор Вълчев
с. Ягодово, общ. Берковица

До 2008 г. Теодор е продуцент на множество предавания, докато един ден статия във вестник, не променя живота му на 180 градуса… Малката ферма се намира в края на селото – това е тиймбилдинг за екипи, които искат да се докоснат до селския начин на живот – косенето на ливада, грижи за животните и селските градини.

ТРАДИЦИИТЕ НА СЕВЕРОЗАПАДА
Мая Ангелова

с. Превала, общ. Чипровци

Мая превръща изоставената селска хлебарница в спретнат цех, в който приготвя вкусни сладка и мармалади от горски плодове по забравени рецепти. Тук ще помогнете в правенето на сладка, ще приготвите селски хляб с билки и турлашки ястия, ще разточите чипровска баница, а може да опитате уменията си на чипровски стан! Забавно и интересно!

ТАЙНИТЕ НА МЕДА И ДЪРВОТО
Теодор Пушкаров

с. Меляне, общ. Георги Дамяново

Пчелите са най-яркият пример за успешен екип в природата. Сред уроците, които можем да научим от тях са жизненоважната роля на сътрудничеството, добрата комуникация и ролята на лидера. Ако искате да усвоите основните умения за един пчелар, изберете тиймбилдинг в с. Меляне.  Безопасно, атрактивно и мнооого сладко преживавяне!