Кетъринг от село

Вкусна, домашно приготвена храна – от бабите на село!

Искате да предложите нещо наистина специално на вашите гости – да е и вкусно, и здравословно, и да е наистина изненадващо! С носталгия си спомняте вкуса на храната на баба, храна приготвена с любов и грижа, по рецепти от старите тефтери!

За вашето корпоративно събитие или частно парти предлагаме точно такова кулинарно преживяване – кетъринг, приготвен от жените към читалищата в няколко села от врачанско – Челопек, Паволче и Згориград! 
Опитайте баницата с чушки, със спанак, с праз и сирене, вкусните лучници – хапки с месо, лютиките, малките кюфтенца и сармички. Разбира се, можем да предложим и сладички неща – баница с локум, сладки калии и други забравени сладкиши от нашето детство…Менюто ще изберете Вие!
А за да е гурме преживяването, ще включим и специалните зрели сирена на родопската мандра „Родопа Милк“, с. Смилян, по швейцарски и оригинални родопски рецепти. 
Можем да добавим и колбаси от малки производители, по стари семейни рецепти, без овкусители, без изкуствени добавки, с животни гледани в семейното стопанство или на свободна паша.
Поръчайте от нас и напитките – бутикови вина от малки винарни във врачанско или Сакар, крафт бира и дори сиропи по  от бъз, арония, малини. 
И макар храната да е домашна, то кетъринга, който ще ви предложим е с усет към детайла и с истински професионализъм! Защото за нас най-важно е вашите гости да са доволни! 
Грижим се и за чистотата на природата – приборите, които осигуряваме са от рециклруеми и еко-материали, спазващи екологичните стандартите.

Може да ви поканим и на село! Под ръководството на нашите домакини от селата, заедно с гостите или екипа ще приготвите храната за Вашето парти! Забавно и вкусно преживяване, на което няма да липсва настроение и даже озвучаване – от сладкопойните ни домакини! 🙂

Обадете се, кажете какво Ви се похапва и оставете организацията на нас – ние поемаме транспорта и всичко по кетъринга!
КЕТЪРИНГ ОТ СЕЛО! ЗАЩО НЕ! 

📲0885 702 497
📧office@ecotourconsulting.eu