Домашна козметика – за красота и с отговорност към природата

В партньорство с YOCO COSMETICS

Домашната козметика е новият хит в разкрасяването и световна тенденция!

Едва ли можем да си представим ежедневието си без ползването на гама от продукти за лична хигиена и разкрасяване. Но даваме ли си сметка, какво количество отпадъци генерираме само за месец – опаковките или излезлите от годност продукти, които изхвърляме. Част от тях са нерециклируеми. Голям процент козметични продукти на пазара са в опаковка, която вреди на околната среда, а не по-малко са продуктите, които съдържат толкова много химия в състава си, че трудно можем да твърдим, че са полезни за кожата и здравето ни!

А какво ще кажете да ви запознаем със света на домашната козметика? Да се погрижите за здравето и красотата си, без да се чувствате виновни за избора си? Дългите дни на изолация засилват в нас желанието да направим нещо за себе си, да се поглезим – зарадвайте вашия екип с това невероятно преживяване – всеки от участниците ще бъде насърчен да сподели и своите малки тайни за красота! Можем да добавим и интересни игри и викторина. 

Наш лектор е Блажка Димитрова, създател на бранда YOCO COSMETICS и автор на книгата „Живот с нулев отпадък в България“

Козметика без отпадък! За много хора звучи като мисия невъзможна! Но с нашите уъркшопи ще ви докажем, че е лесно и с правилните продукти може да получите истинско качество, без да вредите на околната среда. Откривайки начините за приготвяне на домашна козметика ще разберете принципите на качествената, органична, ръчно приготвена козметика и чиста планета. Може да изберете един или повече от предложенията ни, като за всеки продукт ще получите преди уоркшопа  и необходимите съставки, които са включени  цената:

Дезинфектант за ръце –  40 мл.

Паста за зъби -0 мл.

Пудра за лице/руж за лице – 15 гр.

Фон дьо тен  – 30 мл.

Спирала за очи – 29 лв./човек – 10 мл.

Балсам за устни – 24 лв./човек – 30 мл.

Вода за уста 2 вида – по 100 мл. всяка

Шампоан за коса – 100 мл.

Фиксиращ спрей за коса – 80 мл.

Лосион за тяло – 100 гр.

Мицеларна вода – 100 мл.

Дезодорант против изпотяване – 60 мл. 

След получаване на избраните продукти на адрес, ще ви включим в уебинар, по време на който Благичка, ще ви покажа как да направите сами козметичните продукти и ще ви даде много ценни съвети как да си направите сами козметика в къщи, за да сте здрави и красиви! И разбира се да се забавлявате, докато творите!

И ОЩЕ: По време на уебинара ще получите много практични съвети как да поддържате красотата си у дома. Освен това може да добавим към пакета ви книгата „Живот с нулев отпадък в България“ – с автограф, както и брандирана тениска с името на вашата фирма – за да е истински екипно преживяването!

Период:  целогодишно
Брой участници: 10-50