Online тиймбилдинги

За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция, ви предлагаме нашите онлайн тиймбилдинги с които се забавлявате и развивате като екип! 
Към всяко едно от нашите предложения можем да добавим и виртуални игри и тренинг! Вече сме партньор на  Multiplayer Team Training  Platform.  За повече информация вижте тук.

За да предложим онлайн събитие, отговарящо на потребностите на вашия екип, се обадете на:
0885 702 497 Антония Чиликова

КРАФТ-БИРА И СИРЕНА – ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА ДУШАТА
Това не е просто дегустация, а приятно и сплотяващо преживяване с крафт бира и специално подбрани фермерски сирена от Родопите! Ще ви предложим и забавни екипни виртуални игри. 

ВИНО И ИСТОРИИ ОТ ВРАЧАНСКИЯ БАЛКАН
Виното превръща всеки делник в празник и сближава хората. Днес, когото ви е трудно да се срещате с колегите, ви каним на едно виртулно винено пътешествие с „Веселите винари“ по стъпките на Ботевата чета! Ще се докоснете до кухнята на създаването на различни стилове вино, ще дегустирате и ще се забавлявате!

BAR IN A JAR – ЗАБАВА С КОКТЕЙЛИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ
Когато не можете да отидете с приятели в бара, защо Барът да не дойде при вас – със специалната магическа кутия и двете феи на коктейлите Марта и Грета! Изберете нашето вируално коктейлно парти и се забавлявайте с приятели и колеги! Let’s have fun!

ДА ЗАМЕСИМ ХЛЯБ С ПРИЯТЕЛИ
Етапите на приготвянето на хляб са аналогични с процесите, които протичат в работата на екипите – нужна е „маята“ на идеята, месим я дълго и с любов, накрая я „изпичаме“ и споделяме с клиентите! В този тиймбилдинг ще месим хляб! Но не какъв да е, а …. бирен  хляб от лимец!  А също и сладкиши! За да ни е сладко! 

A CUPPA AND A CATCH UP – НА ЧАША ЧАЙ С КОЛЕГИТЕ 
Home office поставя нови предизвикателства пред екипа ви. Затова ви каним в нашата виртуална чайна на пътешествие в чудни светове от аромат и вкус. Ще споделим практики от аюрведа, йога и дишане, за намаляване на стреса и  увеличаване на енергията. Бъдете заедно, макар и разделени.

СТАНИ ШЕФ – В КУХНЯТА НА БЛАГИЧКА
Заповядайте на гости на Благичка, която ще ви научи как да готвите икономично, екологично и вкусно! И понеже не просто да готвим, а творим, ви предлагаме креативни, здравословни и много вкусни рецепти, които ще можете да приготвите сами. А за вас ще има и кутия с подаръци!

ДОМАШНА КОЗМЕТИКА – ЗА КРАСОТА И ОТГОВОРНОСТ КЪМ ПРИРОДАТА
Елате с нас в света на домашната козметика! Каним ви в нашата дигитална работиличка за  красота и с мисъл за природата! Зарадвайте вашия екип с това приятно преживяване на споделяне, общност и грижа за себе си! 

ВКУСОВЕТЕ НА БЕЛАСИЦА
Рукие Изирова

с. Яворница, общ. Петрич

Петричкото село Яворница се е ширнало в подножието на Природния парк „Беласица“ и привлича туристи, както с красотата на старите гори от чинар и сладък кестен, така и с еко-пътеките, водещи до многобройните водопади в района. Наблизо е и Самуиловата крепост при с. Ключ.