Онлайн тиймбилдинги

За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция, ви предлагаме нашия дигитален тиймбилдинг с кауза – подкрепа за малки производители на занаятчиски храни. 

КРАФТ-БИРА И СИРЕНА – ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА ДУШАТА
Това не е просто дегустация, а приятно и сплотяващо преживяване с крафт бира и специално подбрани фермерски сирена от Родопите! Ще ви предложим и забавни екипни виртуални игри. 

СТАНИ ШЕФ – В КУХНЯТА НА БЛАГИЧКА
Заповядайте на гости на Благичка, която ще ви научи как да готвите икономично, екологично и вкусно! И понеже не просто да готвим, а творим, ви предлагаме креативни, здравословни и много вкусни рецепти, които ще можете да приготвите сами. А за вас ще има и кутия с подаръци!

ДОМАШНА КОЗМЕТИКА – ЗА КРАСОТА И ОТГОВОРНОСТ КЪМ ПРИРОДАТА
Елате с нас в света на домашната козметика! Каним ви в нашата дигитална работиличка за  красота и с мисъл за природата! Зарадвайте вашия екип с това приятно преживяване на споделяне, общност и грижа за себе си! 

ВКУСОВЕТЕ НА БЕЛАСИЦА
Рукие Изирова

с. Яворница, общ. Петрич

Петричкото село Яворница се е ширнало в подножието на Природния парк „Беласица“ и привлича туристи, както с красотата на старите гори от чинар и сладък кестен, така и с еко-пътеките, водещи до многобройните водопади в района. Наблизо е и Самуиловата крепост при с. Ключ.