Дегустация на крафт бира и шоколад

Фестивал на сетивата за ценители! 

Бира и шоколад – изненадахме ли ви!
Дегустацията на крафт бира и шоколад е все по-набираш скорост тренд сред ценителите на бирата – особено на по-тъмните стилове бира – пристрастяващо в съчетание със занаятчийския шоколад!

Бирите са на известната пивоварна с бранд „Диво пиво“, а бонбоните са приготвени от бутикова шоколатерия „Модика“, която използва само висококачествени суровини и прилага авторски рецепти –  изтънчено преживавяне за ценители! 

Тъмният портър, с наситен аромат на шоколад и кафе, е в перфектна комбинация с трюфели от черен шоколад с топяща се сърцевина, карамелените нотки на ирландския червен ейл  се обогатяват от вкуса на шоколадово-карамелените пралини, а свежия цитросов вкус на американския HD е перфектен с бонбони от бял шоколад с аромат на портокал и лимон.  В кутията ще откриете и специална чаша за бира.
А Сашо е истински разказвач на истории – ще ви предложим не просто дегустация, а истинско преживяване, от което ще научите много за историята на бирата и различните стилове! Гери ще се включи с изкусителен разказ за магията на шоколада! Ще споделим с вас и рецепта за тирамису с портър!

Оставете грижата на нас да опаковаме, разпратим с куриер и да организираме всичко за вашето екипно виртуално преживяване!
GSM: 0885 702 497 
office@ecotourconsulting.eu