Шампанско и ягоди

Да кажеш ОБИЧАМ ТЕ без думи!

Ако искате да покажете на някого колко го обичате – подарете му шампанско и ягоди! Една класическа комбинация, която не просто казва „Обичам те!“, а и искам да ти подаря радост и щастие, защото си ценен за мен!

А защо да не го кажем на колегите си? На хората, с които делим, както отговорност, така и много емоции и приятелски чувства! Ягоди и шампанско е нашето предложение за подаръчна кутия за Свети Валентин и/или Трифон Зарезан!

И тъй като държим всяка наша подаръчна кутия да е много специална, подбрахме за вас естествено пенливо вино от прочутата винарна Юстина – с прекрасен розов цвят, с интензивна игра на фини мехурчета, с акцент на свежи плодове, хармоничен и комплексен послевкус, който отлично се съчетава с ароматното сладкото от ягоди, което добавихме в кутията. Сладкото идва от полята на Пловдив, където грижливо и по домашна рецепта е приготвено от семейната фирма, която пази традициите.

Сложете лъжичка от сладкото на дъното на чаша за шампанско, заедно с малки парченца пресен джиндифил и лимон и ще имате приятен и опияняващо ароматен коктейл за специален повод!
За да е романтиката с вас – добавихме и семпъл и елегантен, ръчно изрисуван свещник.

Има и изработена от нас картичка – пожеланията и думите на обич, оставяме на вас! 
С закупуване на картичката подпомагате и дете с увреждане.

ЦЕНА НА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ: 48 лв без ДДС
Съдържа: 1 бутика пенливо вино 750 мл,  1 бр. сладко от ягоди 240 г; 1 тематичен сувенир, подаръчна опаковка. 
Картичка – 4 лв.
За поръчки над 10 бр. – отстъпки.
За Коледа сувенирът е за елха се изработва от майки на деца с увреждане с баготворителна цел!

Цената е без куриерски услуги!

GSM: 0885 702 497 
office@ecotourconsulting.eu 249 г