Фитнес на село

Валентина Димитрова и Кристиан Василев
с. Аканджиево, общ. Пазарджик

Село Аканджиево се е скрило сред хълмовете на Средногорието, някогашните земи на древно тракийско селище – наоколо могат да си видят 17 некрополни могили. Но най-голямото богатство не се крие в миналото – то е бъдещето на селото с младите хора, които го преоткриват.

Хайде на фитнес във фермата! Не, не се шегуваме – елате да тренираме заедно в семейната биоферма на Валя и Крис. В Pura Vida Organic Farm отглеждат зеленчуци и плодове, като не използват химически стимуланти или препарати за защита, които са на химическа основа. 

Ще кажете как така фитнес на село – ето и тайната на нашето предизвикателство: Крис е активен спортист, завършил Националната академия по спорт и медицина в Ню Йорк. Той създава една от най-посещаваните зали в Ню Йорк, като сред клиентите му са звезди като Адриана Лима, Джерард Бътлър и Луси Лиу, бизнесмени и арабски принцеси. Но не нужно да сте арабски принцеси, за да тренирате с Крис, а само да изберете тиймбилдинг „Фитнес на село“, с което да подкрепите тяхната мечтана  биоферма – специално за Вашия екип Крис ще разработи забавна програма с фитнес елементи. Елате поне за ден във ферма Pure Vida, за да усетите щастието да се потопиш в живота на село – да помогнете във фермата, да тренирате и да научите тайните на чистата храна. Валя ще ви разкрие нейните здравословни рецепти, а есента ако желаете ще приготвим …лютеница 🙂

Нека ви разкажем необикновена история на Валя и Крис, които са…успешни модели от световния моден подиум. Срещат се в Хонконг и оттогава са неразделни. Установяват се в Ню Йорк, където и до днес развиват успешен бизнес, но скоро откриват, че космополитният град, дава много възможности, но и много отнема. През 2012 г. решават да се върнат в родното село на Валя, за да създадат фермата на мечтите си, дом далеч от суетата на големия град, в който да отглеждат децата си. Името на фермата е вдъхновено от тяхно пътешествие в Коста Рика, където поздравът Pura Vida е национолен слоган, означаващ „чист живот“  – да живееш пълноценно и да си щастлив всеки ден. 
Ще се насладите и на вкусен обяд с продукти от фермата, който Валя и нейното семейство ще приготвят специално за вас.

Настаняване: без настаняване при еднодневно събитие; в хотелите в района на Пазаржик; Цигов Чарк и СПА „АкваВарвара“
Период:  целогодишно, само през уикендите 
Брой участници: 15-45