Екип като оркестър – Let’s Rock!

Град София
или друга избрана дестинация

“Не можеш да не харесваш някой, който харесва китарата.“
Стивън Кинг

Музиката е универсален език и помага по лек и забавен начин изграждането на екип. Оркестърът е перфектната метафора за една компания.  В оркестъра всеки инструмент има уникална роля и всеки е важен. Никой не може да спре да свири, без целият оркестър да го усети. За ефективният екип е също толкова важно слушането, синхрона, тактът и умението, а лидерът е диригентът съблюдаващ за хармонията.

Изберете нашия супер забавен тиймбилдинг и ще получите 3 в 1! Забавление, формула за екипност и ще се научите да свирите на китара/уроци по китара! Тиймбилдингът се води от едни от най-добрите музикални педагози в София от Арт Мюзик Центр.

В процеса на работа, екипът ще се научи да действа заедно, да се слуша един друг и да синхронизира усилията си: всички качества, които са от най-голямо значение за работата в екипа! Не се притеснявайте, не се изисква художествена или музикална компетентност: ще имате съдействието на професионални музиканти, които ще осигурят всички необходими основни обяснения и инструменти – нужен е само ентусиазмът ви и желанието да опитате. Практикуването на музика никога не е било толкова лесно! Уверяваме ви, че за 4 часа, не просто ще ви научим как се държи китара, как се четат ноти, но и ще ….направим малък ансамбъл и дори ще музицираме. В края на нашето събитие заедно ще дадете и своя първи концерт!

Можем да съчетаем музикалният тиймбилдинг и с посещение и дегустация в крафт-пивоварна „Ромбус“, или с друго ваше събитие по избор – например с годишната ви конференция.

Любопитно:
Музиката кара мозъкът ни да отделя допамин. А допаминът е химично вещество което дава на мозъкът ни усещането за удоволствието и мотивация. Той е и важен фактор за улесняване на социалните взаимоотношения и укрепване на приятелските връзки, а също така и за създаването на ефективни екипи, мотивирани от постигането на общата цел.

Настаняване: В зависимост от избора на екипа, като предложението ни е за Гранд Хотел в Пазарджик или за хотел в курорта Боровец. Може и без настаняване, в София
Период:  целогодишно
Брой участници: 15-30