В света на крафт бирата

Стойчо Пампов и Габриела Стайкова
гр. Пазарджик

Ромбус е най-старото име на река Марица, а днес – име на една от най-успешните крафт-пивоварни в България, отворила врати 2016 г. Крафт бирата (англ. занаятчийска), се прави чрез традиционни способи, с висококачествени, естествени суровини, без пастьоризиране и филтрация – за уникални вкусове.

Това е нашето специално предложение за почитателите на крафт бирата, които искат да доставят удоволствие на сетивата и душата! Екипно преживяване подкрепящо млади и вдъхновяващи предприемачи – Габриела и Стойчо, собственици на крафт-пивоварна „Ромбус“! Тиймбилдинг, чието мото е „Заедно можем повече“!

В началото са … домашните „варки“ – експериментите им с направата на домашно пиво са повече от успешни в приятелския кръг и след сериозен размисъл и проучване на пазара, Стойчо Пампов и Габриела Стайкова решават да създадат свой собствен бизнес, в който влагат цялата си креативност, време и страст. Днес те предлагат на българския пазар над 40 стила бира. Повече можете да научите от сайта на пивоварната. 

Специално за вас, нашите клиенти, изготвиха уникално предложение, с което ви канят в света на крафт бирата – истинско хедонистично приключение! Нека добавим, че към пивоварната има и ресторант за ценители. Стойчо и Габи ще ви потопят в магията на пивоварството с обиколка на малката семейна пивоварна, ще ви запознаят отблизо с производствения процес и тънкостите в приготвянето на занаятчийска бира. Ще се научите да дегустирате бира като професионалисти, ще опитате разнообразие от вкусове чрез специално подготвена за вас дегустация. Ще се забавлявате с викторина и състезателни игри, за да завършите тура в ресторанта на пивоварната, в който ще се насладите не само на наливна крафт бира, произведена на място, а и на чудесна домашна храна.

Ако решите да посветите на своето екипно преживяване повече от ден – ще ви предложим да преоткриете с нас Родопите – можете да избирате между нашите предложения подкрепящи развитието на екотуризъм в района между гр. Пазарджик и язовир Батак – Фотинските водопади, въжената градина „Бърдоландия” в гр. Ракитово, пещерите „Снежанка“ и „Лепеница“, плиоценски парк „Дорково“ и др.

Настаняване: в хотелите в района на Пазаржик; Цигов Чарк и СПА „АкваВарвара“
Период:  целогодишно, само през уикендите 
Брой участници: 15-45