Готвене с кауза ZeroWaste

Блажка Димитрова
Ресторант ZeroWaste
гр. София

Имате само няколко часа, в които искате Вашият екип да опита нещо ново и различно, което да ви обедини, като едновременно с това подкрепите социална кауза? 

Нямате време или възможност да пътувате извън (или сте за малко в София), то тогава това предложение е точно за Вас! Каним ви на кулинарно приключение в ресторанта с кауза на Блажка Димитрова, която е и автор на книгата „Живот с нулев отпадък в България“.

В кухнята на Благичка, не просто ще приготвите вкусни и здравословно, но и без отпадък, с грижа за природата!
С изборът си ще подкрепете каузата ѝ – осигуряване на работа за младежи в неравностойно положение!  Ще подкрепите и малки български фермери и производители, като така ще подкрепите, още една от нашите каузи – БГ село!

Тиймбидингитe ZeroWaste ще се случват през седмицата от 10 до  14 часа! За тези 4 часа не само ще приготвите обяд заедно, но и ще научите принципите и философията на Нулевия отпадък! Гарантираме ви, ще се забавлявате и укрепите усещането си за екип и принадлежност!

Ето как би изглеждал и един от нашите тиймбилдинги:

Вегетарианско предложение

Ще готвим веджи бургер с чедър и зеленчуци, а за десерт – гофретена торта с маслен крем и плодове! Освен това по време на курса, ще научите:
– Как се прави домашна майонеза;
– Домашни питки за бургери;
– Основният сладкарски крем във френската кухня.

А ето и менюто ни за месно предложение: пилешки джоб с лимон и розмарин и млечен сос с чедър, допълнено с питка на тиган и десерт: мъфин с портокал и бял/черен шоколад.

Имаме и веган предложение! За повече информация ни пишете!

Настаняване: Еднодневен тиймбилдинг, без настаняване
Период:  целогодишно
Брой участници: 10-20