Become a Chef in the Blagichka kitchen

Blagichka
ZeroWaste Restaurant
Sofia

“I’ve always known that food has some power… People gather around it, get closer, and talk more.”
Blazhka Dimitrova. 

 

If cooking is a passion for you, and the whirlwind in the kitchen with friends – a fun way to regain your taste for life and work, indulge in this passion with us! Cooking, food, bring people together like no other activity! Welcome guests to Blazhka’s kitchen with our virtual culinary adventure! Blazhka is the owner of a small restaurant supporting disadvantaged young people and the author of the recently popular book “Life with zero waste in Bulgaria”

Ако нямате възможност да пътувате извън (или сте за малко в София), то тогава това предложение е точно за Вас! Каним ви на кулинарно приключение в ресторанта с кауза на Блажка Димитрова, която е и автор на книгата “Живот с нулев отпадък в България”.

В кухнята на Благичка, не просто ще приготвите вкусни и здравословно, но и без отпадък, с грижа за природата!
С изборът си ще подкрепете каузата ѝ – осигуряване на работа за младежи в неравностойно положение!  Ще подкрепите и малки български фермери и производители, като така ще подкрепите, още една от нашите каузи – БГ село!

Тиймбидингитe ZeroWaste ще се случват през седмицата от 10 до  14 часа! За тези 4 часа не само ще приготвите обяд заедно, но и ще научите принципите и философията на Нулевия отпадък! Гарантираме ви, ще се забавлявате и укрепите усещането си за екип и принадлежност!

Ето как би изглеждал и един от нашите тиймбилдинги:

Вегетарианско предложение

Ще готвим веджи бургер с чедър и зеленчуци, а за десерт – гофретена торта с маслен крем и плодове! Освен това по време на курса, ще научите:
– Как се прави домашна майонеза;
– Домашни питки за бургери;
– Основният сладкарски крем във френската кухня.

А ето и менюто ни за месно предложение: пилешки джоб с лимон и розмарин и млечен сос с чедър, допълнено с питка на тиган и десерт: мъфин с портокал и бял/черен шоколад.

Имаме и веган предложение! За повече информация ни пишете!

Настаняване: Еднодневен тиймбилдинг, без настаняване
Период:  целогодишно
Брой участници: 10-20