Коледно арт ателие с кауза

Коледно арт ателие

„Всеки път, когато обичаме, всеки път, когато даряваме, е Коледа.”
– Дейл Евънс

Идват празници, идва Коледа и вие искате да обедините екипа си за добротворчество? Вижте нашето предложение за Коледно арт ателие с кауза! Заедно с фондация „Ателие за идеи ДЕКОР“ от Троян ще организираме благотворителна работилничка за коледна украса и сувенири! Фондацията подкрепя и осигурява работа и обучение на много хора с увреждане. 

Сувенирите ще се продават на коледните базари в София и страната, на които редовно участва фондацията, а също и през платформите за подаръци с кауза. Всеки подарък ще има и индивидуална опаковка и етикет, на който ще напишем че е изработено от доброволци във вашата фирма. Самите участници също ще могат да закупят на място изработените сувенири. А може и с изработените сувенири и коледни украшения да организирате коледен базар във вашата фирма. 

Вие избирате как да се използва сумата от коледните базари и продажбата – да ги дарите на фондацията или за друга кауза, например за Фондацията Предай Нататък, която се грижи за много старчески домове в страната. С предвидената сума за събитието ще се закупят и инструменти, които да се ползват от Фондацията в малкото социално предприятие за хора с увреждане в Троян.

Ателието може да бъде и в семеен формат! Може да ви предложим да направите семейни адвент календари – с много предизвикателства, изненади и малки подаръчета за децата! 

Може да дойдем при вас в офиса или в центъра на София да ви предложим уютно място за творене. Нека добавим и кетъринг с кауза!

Обадете си и заедно ще създадем магия за празничните дни!  

коледо арт ателие
Коледа в офиса

Период:  Ноември – декември
Брой участници: 12 – 70/80