На гости на Средиземноморието – дегустации за екипи

“ В Италия добавят работа и живот към храната и виното“
Робин Лич


Липсва ли ви лятото? Обичате ли вкусът на Средиземноморието? Приемете поканата ни и елате на гости в нашето кътче за качествена храна от Средиземноморието и вина от Италия! 
Какво можем да ви предложим:
🍷 Дегустация на италиански вина с придружаващи плата от сирена и колбаси от Средиземноморието. Уроци за начинаещи сомелиери;
🌿Дегустация на зехтин – как да разпознаваме качествения и как да го използваме правилно в кухнята;
☕Дегустация на италианско кафе с професионален бариста. Плюс сладостта на сладки и шоколад от Италия, Испания и Франция;
🍸Коктейлен мастър клас за начинаещи – нека забъркаме заедно любимите ви коктейли или пък да ви изненадаме с нова рецепта;

И не просто дегустация, а истинско преживяване за ценители на качествената храна и напитки! А може да си закупите на място вино и всякакви вкусотии от региона на Гърция и Средиземно море.

Ако нямате време да ни дойдете на гости – нека ние да дойдем при вас в офиса! Ще добавим и весели екипни игри, с които да ви помогнем да релаксирате след натоварена седмица или да се опознаете с новите колеги. 

Обадете се и ние ще поемем ангажимент за цялостната организация! Нека ви върнем спомена за лятото и онази незабравима почивка… Идва Коледа или искате да отпразнувате рожден ден – подарете си това изискано и приятно преживане! 

Събитието е в подкрепа и на възрастни хора – нека заедно им направим подарък за Коледа с помощта на Фондация „Предай нататък“! 

Вижте и другите ни предложения за дегустация:
Винена дегустация на български вина – в офиса или по време на събитие
В света на крафт бирата – в Пазарджик
Отбор Сомелиери – в Харманли

Период:  целогодишно
Брой участници: 10-30 на място; повече в офиса или друга локация