Магията да приготвим хляб заедно

Ани и Деян 
ферма „Дивата Шипка“, Русе

Хлябът е универсален език за сближаване и споделяне във всяко семейство и всеки екип. Етапите на приготвянето на хляб са аналогични с процесите, които протичат в работата на екипите – нужна е „маята“ на идеята, месим я дълго и с любов и накрая я „изпичаме“ и споделяме с клиентите! 

В този тиймбилдинг ще забъркаме хляб! И не какъв да е, а …. бирен  хляб от лимец! Перфектен за Бъдни вечер! Всичко, което ви трябва ще получите в нашата кутия. За 5 минути ще приготвим дъхав и изключително вкусен хляб – с чубрица или с добавени куркума и риган! Ани и Деян ще ви покажат всички стъпки. А докато се пече, ще ви забавляваме с нашите екипни игри! Ако искате ще приготвим заедно и сладкиш! Като бонус ще получите малък рецептурник с рецептите с лимец на Ани! 

Ани и Деян Герасимови са собственици на „Дивата Шипка“ – малка семейна ферма за лимец и орехи недалеч от гр. Русе. Нека те сами да се представят: „Ние сме мечтатели, пътешественици, изследователи и любители на природата в най-чистата ѝ форма. Може би именно това ни подтикна да се насочим към земеделието и преработката на суровините, които отглеждаме и обработваме лично. Вярваме, че земята е най-ценният ни ресурс, и това ни мотивира да се грижим за нея така, както бихме искали тя да се погрижи за нас – като ни дава здравословна и пълноценна храна. В основата поставяме природата и естествения ритъм на екосистемите. Тази идея ни води във всеки етап от работата ни до вида на пакета, в който нашите продукти достигат до вас“. От тази есен Ани и Дидо откриха и своя пекарна в Русе, в която с много любов приготвят хляб и вкусни печива от лимец.

Ползи за здравето от лимеца: регулира метаболизма, засилва кръвообращението, изгражда здрави кости, подобрява функцията на имунната система, подпомага храносмилателната функция и намалява нивата на кръвната захар и LDL холестерола в организма.

Ако искате да усетите радостта от споделянето и екипността, нека замесим заедно хляб! Това е тиймбилдинг, които ще повиши доверието в екипа, ще насърчи комуникацията и намали стреса. А ако го приготвите с фермерските продукти от „Дивата шипка“, ще бъде и много здравословен!

Брой участници: 5-50