Заедно да засадим цветя!

Камен от село Орешник
Южен парк, гр. София

Да засадим цветя заедно! Едно колкото полезно, толкова и приятно занимание. Няколко часа заедно с колегите, навън сред красотата на парка и цветята! 

С избора си на тиймбилдинг ще допринесете за още по-зелена среда в града и по-красиви паркове за нашите деца, за жителите и гостите на столицата.

Биоразнообразието има място и в градовете ни. Цветята ще бъдат посещавани и от множество пчели, пеперуди и други насекоми, на които ще предоставят храна и подслон… Връзката между тези две групи организми е от милиони години и от нея зависи животът на Земята! 

Освен всичко това, цветята, които ще засаждаме, са произведени в България, в малката семейна компания в Сакар планина – „Цветята на Камен“. Не са генно модифицирани, не са индустриален продукт, не са пътували от другия край на континента. Те са отгледани с любов, от малко семенце в малка саксийка, в двора в село Орешник.
Кой е Камен? Млад човек, завършил ландшафтна архитектура в София, но решил да се върне на село.  Амбицията му да направи от любовта си към цветята печеливш бизнес го води в Академията за местни предприемачи на Фондация „Бикоуз“ и Център „Ринкър“. Нека го подкрепим в мечтата му  да помогне на своя роден край да остане жив и привлекателен.

Елате с нас в Южния парк – да слагаме ръкавиците, грабваме лопатките и започваме да садим цветя! Заедно!
А ние ви обещаваме много забавни екипни игри, смях и незабравими моменти! 
Ще осигурим и напитки и вкусна подкрепа за екипа ви – разбира се, с грижа за природата! 

Брой участници: 10 -80