Семеен фирмен празник

Ботаническата градина БАН
гр. София

Знаем, че един от проблемите с които се сблъсквате при организиране на корпоративни тиймбилдинги и събития е, че често вашите служители са раздвоени между желанието си да прекарват повече време със семейството си в почивните дни и да подобрят социалните си контакти с колегите. А защо не опитате да им помогнете и в двете!

Корпоративните семейни забавления, които ви предлагаме, са фантастичен начин да възнаградите и стимулирате вашите всеотдайни  hard-working служители и техните семейства, които ги подкрепят дори в трудните за фирмата ви дни! След преодоляното предизвикателство на отдалечеността, защо да не отпразнувате успеха си да останете заедно! Фирменият семеен празник, който ще организираме за вас, не е просто чудесно събитие на открито за всички членве на екипа ви, но съчетава елементи от класическите тиймбилдинги.

Ние ви предлагаме най-доброто място на провеждане на празника –  Ботаническата градина на БАН София. Убедени сме, че с прекрасните си зелени площи градината, не само ще задоволи всичките ви критерии и изисквания, но и ще ви спечели с каузата си. Ботаническата градина на БАН има скромен бюджет и разчита на корпоративни дарения и партньорство, за да може да опази колекцията си – това е най-богатата сбирка от редки растения на Балканския полуостров ! 

За вашите екипи от 20 до 100 служители и деца над 3 г. ще организираме събитие с много забавления – спортен полуден, за малки и големи, много смях и ентусиазъм! Можем да добавим игри за децата от нашето детство и екипни състезания, ателиета за цветя и приложни изкуства, търсене на съкровища
А ако искате – нека бъде пикник, в който родителите най-после имат време да изпият чаша питие с колегите си на спокойствие, докато ние се грижим за анимацията на децата! Можем да осигурим домашна лимонада и плодове, а ако пожелаете и здравословен кетъринг по ваш вкус. Събитията ни са с нулеви отпадъци, а нашите кетъринг доставчици подкрепят социални каузи на младежи в неравностойно положение.

Обадете ни се и ще го измислим заедно – КРЕАТИВНОСТТА Е НАШЕ МОТО!  Ще се погрижим и за най-малкия детайл на перфектния празник за вашите служители и техните семейства

Период: май – октомври в градината или на закрито по избор целогодишно
Брой участници: 20-200