Кану предизвикателство на яз. Искър

Научи нещо ново и се забавлявай!

Търсите място край София, на което можете да карате каяк, да релаксирате  или да сплотите екипа с отборни игри? Всеки може да се се научи да кара каяк и да се забавлява! Подарете на екипа си  ден със спортни придизвикателства, плаж и ресторант край яз. Искър!
Имаме точното място и предложение за вас – само на 60 км от София!

На ваше разположение през целия ден са двуместни и едноместни канута, като и SUP (падал борд). Участниците ще получат инструктаж след който поединично или по двойки – за забавление с каяци в язовира.
Ще ви предложим и спортни предизвикателства с каяци и състезания – например да се открият обекти по зададени координати или отбори по двама, за време да стигнат до зададен обект в язовира. Има плаж, както и шезлонги и чадъри – за желаещите почивка с чудна гледка към язовира! Ще вземем топки и други игри, за организиране на леки спортни забавления, напр. мини футбол турнир на малки вратички! А може да помислим и за еко-игри, които да съмпаднат с мисията на фирмата!
Осигурени са спасители, както и инструктори!

Нека включим и обяд на брега на язовира – има чудесен ресторант, който ще ви предложи меню с прясна риба. Представете си – релакс на брега с чаша студена бира и колегите!

От вас мечтите, от нас – организацията!