Каузи

Фестивал на дивите цветя в Родопите
Подпомагане на читалището в с. Смилян и ежегодния Фестивал на дивите цветя, популяризиращ традициите и природата на планината. Повече информация за фестивала може да намерите на фейсбук страницата.

Фестивал на кестена в Беласица
Подпомагане на местното читалище в с. Яворница и ежегодния Фестивал на кестена.

Етнографски музей, с. Меляне
 Осигуряване на средства за поддръжка на сградата и обогатяване на колекцията на селския етнографския музей „Старото школо“.

Клуб и читалня за възрастни жени, с. Ягодово
Създаване на клуб и читалня на възрастните жени от селото, подпомагане на местните фермери от Берковския балкан.

Доброволен труд за местните общности 
Подпомагане на местните общности с доброволен труд, за по-добра среда за живот и опазена природа.

Помощ за пенсионери от Северозапада
Пенсионери от трите села, с които работим в Северозападна България, ще могат да получат финансова подкрепа за лекарства и храна.

Основната ни кауза е българското село – с неговите хора, традиции и природа. С нашето специално внимание са възрастните самотни хора от 3 села в Северозападна България.
Може да изберете да подкрепите и вдъхновяващи млади социални предприемачи в градовете или малки семейни бизнеси произвеждащи чисти храни и напитки. Подкрепата за тях означава повече работни места, повече здраве за нас и децата ни! 
Бъдете доброволци за един ден в природен парк или друго красиво кътче природа в България!
Нека дадем шанс и на талантливи български деца – с нашите тиймбилдинг предложения подкрепяме финансово селските читалища, а също така и Младежки китарен оркестър “София”.