Еко-приключение в Шаварите

Природен резерват Шаварите 
яз. Искър

Шаварите е райско кътче природа, на 50 км от центъра на София, до язовир Искър. Влажната зона, възкръсва за живот преди 10 години благодарение на любовта на …един холандец, към българската природа!

Ако мечтаете за тиймбилдинг на открито, близо до София и едновременно с това даващ възможност да обедините екипа си за уникално преживяване, то Шаварите е Вашето място! Елате тук, за да „заредите батериите“ и да разпалите мотивацията в екипа си! След дните на изолация, отпразнувайте победата да останете заедно и да продължите успешно напред!

Шаварите са частен природен резерват създаден и обгрижван от Патрик Смитьойс, който преди 10 години идва в България с инвестиционни намерения, но остава заради любовта си – към българската природа и една прекрасна жена, с която създава семейство. Казва, че в Шаварите е намерил душата си. Патрик превръща изоставените рибарници в място-мечта за децата и всички любители на природата – влажна зона с много дива природа, но едновременно с това и приключенски парк за отдих на деца и семейства. 

Шаварите предлага отлични възможности и за тимбилдинг. Ако искате вие и вашия екип да стане част от тази модерна приказка, в която доброто побеждава и превръща едно изоставено блато в природен оазис  – изберете тиймбилдинг в Шаварите!

С нашите еко и приключенски игри ще можете за ден да се почувствате участник в реалити шоу! Нестандартно преживяване, което освен с енергия и здраве, ще ви зареди и с познания за природата! Специално за вас екипът ни ще разработи забавни игри,  с които ще опознаете растенията, птиците и животните във влажната зона. На отбори ще търсите съкровища в скритите лабиринтите на резервата, може да карате лодки в яовира, да се спускате с тарзан или да стреляте с лък!
А можете просто да прекарате ден на релаксация на поляните,  да си направите барбекю и да усетите магията да сте отново заедно „на по бира“!  
За ваше спокойтвие, ще разделим участниците на малки групи и ще създадем игри, при които се спазва дистанция.  Може да добавим и обучителна програма и кетъринг. 

Само ни се обадете и ние ще организираме всичко за вас, до най-малкия детайл! 

Период:  май – октомври
Брой участници: 15 – 150