30 минути за мен – в офиса и удома

Февруари е месецът, в който показваме любовта си на любимите хора. И често забравяме да кажем на себе си „Обичам те“ и да си направим подарък! А не бива….За да си полезен на другите, първо направи нещо за себе си! 
Знаем колко много и сложни са отговорностите на HR мениджърите – човешките ресурси са най-важният капитал на една компания! И понеже „често влизаме в твоите обувки“, такава ни е работата, искаме за 14 февруари да ти подарим едно специално преживяване – онлайн ритрийт за повече добро настроение, здраве, енергия и красота!
За да кажем „Благодаря“! За доверието. За съпричастността към нашите каузи. За това, че ни помагаш, да помагаме!

Опитът ни показва, че огромния процент HR-и са жени – това е определящо за програмата на онлайн ритрийта. Идеята е да споделим с теб практики за всеки ден, лесни за изпълнение, както в офиса, например в обедната почивка, така и удома.
Регистрирай се за нашето онлайн събитие, което ще ти помогне да: 

  • Да се усмихнеш и засмееш; 
  • Да се раздвижаш и подишаш активно – нужен е само един офисен стол; 
  • Да потанцуваш и разбереш, как танцът помага за повече енергия и продуктивност на работното място;
  • Да разбереш кои етеричните масла балансират емоциите, женските хормони и дават подтик за правилна комуникация и фокус във важна среща; 
  • Да научиш лесни и ефективни сутрешни ритуали за свежест, енергия, красива кожа. Ще разкрием тайната на brush up – сухото четкане на тялото и други хитрини за бодрост и красота.

Послание: 
Малки стъпки, кратки ритуали и лесни  решения, с които да преминавам с лекота през провокациите, пред които животът ме среща!

Водещ на нашия онлайн ритрийт е Силвия Димитрова, автор на антистрес програми за екипи, приложими в офисно пространство; уелнес коуч, сертифицирана от Международната школа по йога на смеха, сертифициран ароматерапевт и водещ на танцова медитативна практика „Отвъд ограничения“. 🧘🏻‍♀️ 💃🏻 

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!
ЗАПИШИ СЕ, НАПРАВИ ПОДАРЪК НА СЕБЕ СИ!

Като дати предлагаме за избереш между 15 и 16 февруари – в зависимост от повечето предпочитания ще бъде избрана едната дата. Часът е 12.30, в обедната почивка. Продължителност – 45 минути

Вижте и нашите КОРПОРАТИВНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ ЗА 8 МАРТ!

За да се запишете за онлайн ритрийт „30 МИНУТИ ЗА МЕН“, моля регистрирайте се:
Ще получите на имейла линк за събитието в Zoom.