Екип

Антония Чиликова

От 2000 до 2015 г. разработва проекти и инициативи свързани с устойчив туризъм и развитие на селските райони в Средни Родопи. Консултант и преподавател по алтернативен туризъм. През 2018 г. работи по създаване и организиране на тиймбилдинги „С грижа за природата“ към фирма Травентурия. Завършва биология в СУ “К. Охридски“, „Алтернативен туризъм“ в НБУ и университета Оксфорд, Англия, специалност „Биоразнообразие, опазване и управление“

Илия Годев

От 2003 до 2012 г. работи за Община Смолян, оглавявайки Дирекция „Програми, проекти и международно сътрудничество“. От 2012 – е консултант в областта на развитие на местните общности, като сред клиентите му са МРРБ, Министерство на туризма, Местни инициативни групи от страна. Сертифициран обучител от USAID „Изграждане на екипи, работа в екип и управление на екипи“. Специализации: „Бизнес администрация“ в СУ и „Управление на културни туристически ресурси“ в Университет Болоня, Италия.

Росен Василев

От 20 години сътрудник на Българска фондация Биоразнообразие, експерт „Опазване на биоразнообразието и природозащитно образование“. Координатор на проект за създаване на Детска природна академия “Узана”, участвал е в многобройни проучвания на флората и растителността. Организира велосипедни пътешествия в България и Европа, както и ботанически екскурзии. Планински водач. Дипломиран инженер-агроном.

Иван Здравков

Тренинг мениджър, лектор, консултант и ръководител на проекти към международни и правителствени програми и организации, бизнес организации, НПО. Води нашите обучения по организационно развитие, развитие и управление на екипи, развитие на професионални и социални умения. Сред неговите клиенти са Кока Кола България, Била България, Орифлейм, Овергаз, Оргахим АД и много други бизнес организации. Проведени обучения с нашите тиймбилдинги са ДАНОН СЕРДИКА АД, ДОКА България и  Chaos Group. Преподавал в СУ „Св. Климент Охридски”, УНСС и Югозападен университет „Св. Неофит Рилски”