Пътешествие в приказния свят на Луковит и Златна Панега

Тиймбилдинги за любители на приключения и природата на България!

Каним ви на пътешествие в приказния свят край град Луковит и р. Златна Панега! Само на 110 км от София, районът има в изобилие какво да даде на екипите, търсещи нови дестинации и предизвикателства! Карстовият район е богат на красиви каньони, пещери и забележителности.

Тук има толкова възможности за тиймбилдинги, колкото са и различни екипите. Ето какво ви предлагаме:

  • Приятна разходка-обиколка, включваща: пещерата Проходна, известна още като „Божиите очи“, каменните къщички, сякаш декор на филма „Хобит“, скалните манастири в района. 
  • Преход по една от най-красивите и достъпни екотъпеки в България. Пътеката се вие покрай реката, около 3 – 3,5 км и може да се съчетае с каране на водно колело или разходка с лодка! 
  • Екстремните преживявания: алпийски рапел и пандюл в пещерата Проходна, или разходка с канута по река Златна Панега. За сигурността и адреналина, може да разчитате на нашите партньори – истински професионалисти с опит!
  • Да заснемете  филм под менторството на  Димитър Узунов  –   режисьор, сценарист и продуцент с международен опит! Предизвикателство за екипи – кой ще се справи най-добре! 

А какво ще кажете да съчетаем тези приключения със СПА преживяване! Предлагаме настаняване в 4****  хотел с модерен спа център. Конферентният център на комплекса е с площ от 450 кв.м. и разполага с четири зали, оборудвани с всичко необходимо.  А вечерта – да посрещнем „малките часове“ в бара на хотела? Ще се погрижим и за вашето гурме преживаване – в района знаем най-добрите места за хапване.

Нашата кауза е да  подпомогнем развитието на приказния свят край Луковит. Ще ви срещнем с Андриан Йорданов,  Ачо – пещерняк, бизнесмен и родолюбец, саздател на голяма част от атракциите – реализация на мечтата му да превърне родния край в привлекателна туристическа дестинация. Ако изберете екстремните ни предизвикателства – ще помогнете на младежи с увреждания да преживеят един ден на приключения край п. Проходна с нашия екип от професионалисти!

Обадете се и ние ще организираме всичко за вас, като съчетаем тези елементи, които са точно за вашия екип!
0885702497