Тиймбилдинги

ПО ПЪТЯ НА СИРЕНЕТО 
Милкана Йорданова

село Смилян, общ. Смолян

Китното родопско селце Смилян е известно не само с емблемата си – смилянския фасул, но и като привлекателна дестинация за планински, приключенски и селски туризъм.

ВКУСОВЕТЕ НА БЕЛАСИЦА
Рукие Изирова

с. Яворница, общ. Петрич

Петричкото село Яворница се е ширнало в подножието на Природния парк „Беласица“ и привлича туристи, както с красотата на старите гори от чинар и сладък кестен, така и с еко-пътеките, водещи до многобройните водопади в района. Наблизо е и Самуиловата крепост при с. Ключ.

ЕДИН ДЕН ВЪВ ФЕРМАТА
Теодор Вълчев
с. Ягодово, общ. Берковица

Селцето е сгушено между Врачанския Балкан и началото на Стара планина и предлага невероятна гледка към обграждащите го планински склонове. От тук минават и туристически маршрути за връх Ком и връх Тодорини кукли. В близост е балнео-лечебният курорт Вършец.

ТРАДИЦИИТЕ НА СЕВЕРОЗАПАДА
Мая Ангелова

с. Превала, общ. Чипровци

Село Превала е закътано в предпланинската част на Западна Стара планина, в Натура 2000 зона. Заради красивия, див пейзаж, през 1970 г. тук е сниман филмът “Оцеола” с участието на легендарния Гойко Митич. Десетилетия наред районът е бил затворена гранична зона и това е запазило природата му почти непокътната.

ТАЙНИТЕ НА МЕДА И ДЪРВОТО
Теодор Пушкаров

с. Меляне, общ. Георги Дамяново

Село Меляне е приютено в полите на Западния Предбалкан в красива карстова местност около река Огоста. Наблизо е Лопушанският манастир. Селото се слави с две неща – с най-чистия въздух в България и с най-странните имена на жителите си.

В СВЕТА НА КРАФТ-БИРАТА
Стойчо Пампов и Габриела Стайкова

гр. Пазарджик

Това е нашето специално предложение за почитателите на крафт бирата, които искат да доставят удоволствие на сетивата и душата! Екипно преживяване подкрепящо млади и вдъхновяващи предприемачи – Габриела и Стойчо, собственици на крафт-пивоварна „Ромбус“!