ПРИРОДА

Нека помогнем за повече природа в града и съхраняването и в планината! 
Бъдете доброволци в помощ на природните паркове. Как – вижте нашите предложения:

ПОДКРЕПА ЗА ЕКОКАУЗИ …ОТ ОФИСА!
Искате да подкрепите опазването на природата , а вашите служители да са съпричастни с мисията на фирмата! Ето нашите предложения за събития, които могат са се случат в офиса или по време на фирмено обучение: „Биоразнообразието в града“, „Да опазим Атанасовското езеро край Бургас“ и „Да намалим разхищението на храна“. За повече инфо – вижте нашето предложение! 

АРБОРЕУМЪТ НА СУ ТЪРСИ ДОБРОВОЛЦИ

София е на път да се сдобие с нова ботаническа градина в близост до МОЛ Парадайз. Търсят се доброволци за засаждане на декоративни видове фиданки, храсти, цветя! Бъдете вие онази социално отговорна компания, която ще зарадва софиянци, като помогне новата градина да отвори врати още тази година!

ДОБРОВОЛЦИ ЗА ЕКОПЪТЕКА БЕЛИ ИСКЪР
Дирекцията на Национален парк „Рила“, търси доброволци за поддръжка на екопътека Бели Искър– едно от най-любимите места за разходка на хиляди посетители на Рила! Екопътеката  преминава по 8 големи мостчета и 11 малки, а край нея има много кътове за пикник и отдих. Да помогнем на парка, да зарадваме туристите!

ЗАСАДИ ДЪРВО, ОСИНОВИ ГОРИЧКА
Край София
Включете вашия екип с доброволческа дейност –  засаждане на дървета около София и на територията на ПП „Витоша“. Поемете грижа за новата горичка! Важно е не само да засадим дървото, но и да се погрижим за него, за да се захване и оцелее. Ние сме до вас на всеки етап от това благородно дело! 

КЪЩИЧКИ ЗА ПТИЦИ – ДА ВЪРНЕМ ПТИЦИТЕ В ГРАДА
София

Птиците в градовете все повече намаляват – много са факторите: шум, замърсяване, все по-малко храна и убежища. 
Но има начин да ги поканим отново да се завърнат в нашите паркове – като им помогнем с уютни къщички, в които да отгледат малките си!
Нека го направим заедно! 

С ГРИЖА ЗА ВИТОША
Природен парк „Витоша“

Витоша има нужда от нас – всяка година  туристопотока и природните стихии оставят своя отпечатък върху туристическата инфраструктура: маркировка, мостчета, заслони…
„Осиновете“ пътека или дайте своя принос, макар и за ден, за по-красива и съхранена Витоша!

ДОБРОВОЛЦИ В БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА
Ботаническа градина на БАН, гр. София

И едно предложение на което трудно ще устоите – потопете се в джунглата на Ботаническата градина край София и научете повече за тайния живот на цветята!
Имаме нужда от вашата помощ – градината трудно може да си позволи работници, които да помогнат с окопаване на розариума или оплевяне на лехите с екзотични растения в оражериите. А какво ще кажете за малко „фитнес“ със саксии? 😉
Имаме нужда от вашите ръце и сърце! А финансовата подкрепа за градината, ще ѝ помогне да оцелее в този така труден период с ограничени финансови средства! Бъдете благодетели! 

ЗАЕДНО ДА ЗАСАДИМ ЦВЕТЯ!
Южен парк, гр. София

Едно колкото полезно, толкова и приятно занимание – няколко часа навън сред зеленината на Южния парк!  Цветята са дом и храна за много пчели, пеперуди и други насекоми – нека заедно направим по-шарен и богат на биоразнообразие светът около нас! Много смях и забавни игри с колегите!  

ПРИЯТЕЛИ НА БЕЛАСИЦА
Природен парк „Беласица“, общ. Петрич

Закопнели сте за чудото на природата, мечтаете да усетите свежия въздух на планината, радостта от сплотяващата сила на екипната работа, далеч от стерилността на офиса – изберете това наше предложение за тиймбилдинг! 
Администрацията на парка е само 4 човека и разчита основно на доброволци за поддържане на туристическата инфраструктура. Затова те отправят покана към вас – милеещи за природата и искащи да сплотят екипа си в името на благородна кауза. 

Заедно с Дирекцията на природния парк ви каним на това незабравимо преживяване – станате приятели на Беласица!